Οριστικοποίηση της Ομάδας Προσανατολισμού από τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων

Πρόκειται για επιστολή, με την οποία υπενθυμίζονται οι καταληκτικές ημερομηνίες για την οριστικοποίηση της Ομάδας Προσανατολισμού από τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και παροτρύνονται οι μαθητές/μαθήτριες που έχουν αμφιβολία για την Ομάδα Προσανατολισμού που έχουν δηλώσει να επισκεφθούν το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους δίνει η κάθε Ο.Π. στην πρόσβαση στα Επιστημονικά Πεδία.
Επίσης , γίνεται αναφορά στις κυριότερες αλλαγές της πρότασης για το νέο σύστημα εισαγωγής όσον αφορά στις Ομάδες Προσανατολισμού και τα Επιστημονικά Πεδία που μπορούν να δηλώσουν οι υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι μαθητές ή/και γονείς δεν μπορούν να προσέρχονται τις ώρες πρωινής λειτουργίας του ΚΕΣΥΠ (Δευτέρα – Παρασκευή 08.30 -15.00), μπορούν να κλείσουν ραντεβού για το απόγευμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις