Ευχαριστήριο στον κ Νικόλαο Φαμπιάτο για την προσφορά του στην εκκλησία Δραπάνου

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω ολόθερμα τον αγαπητό φίλο κ. Νίκο Φαμπιάτο για την μεγάλη χορηγία και προσφορά του στον Ιερό ναό της Παναγίας Δραπάνου ανακαινίζοντας με τα αυθεντικά χρώματα που υπήρχαν τον δεσποτικό θρόνο και την ξύλινη καμάρα της κεντρικής πόρτας της εκκλησίας .

Ευχόμαστε να έχει την ευλογία αυτός και η οικογένεια του της Παναγίας μας και η πράξη του αυτή θα πρέπει να βραβευθεί και να βρει μιμητές. Γι αυτό σας καλούμε να είστε κοντά μας γιατί η εκκλησία Δραπάνου, που είναι εκκλησία του Δήμου και προστάτιδα της πόλεως του Αργοστολίου, έχει ανάγκες αναμόρφωσης.

 

                                                                                            Με τιμή

 

                                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                                      

                                                                         

                                                                            ΛΟΥΚΑΣ   ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ                                               
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις