Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας «Seatrade Europe» στη Λισαβόνα

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης της διεθνούς παρουσίας και προβολής της Κεφαλονιάς ως ταξιδιωτικού προορισμού Κρουαζιεροπλοίων , ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα εκπροσωπήσει το Νησί στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας της Ευρώπης στην Πορτογαλία.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν τη στοχευμένη πολιτική προώθησης της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιεροπλοίων, ο Δήμος εκπροσωπείται σταθερά στις διεθνείς Seatrade σε Η.Π.Α. και Ευρώπη διαρκώς με τη συνεργασία της C.T.M. και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.


Ειδικά έντυπα πληροφόρησης θα ενημερώσουν για τον κορυφαίο Ομηρικό προορισμό και τις εναλλακτικές μορφές εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου, των Μνημείων Φυσικής ομορφιάς, της γαστρονομίας και οινογευσιγνωσίας και των εντυπωσιακών παραδοσιακών οικισμών.
Με την ουσιαστική συμβολή του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Αλέξανδρου Μοσχονά διατίθενται διευκρινίσεις , πληροφορίες και δυνατότητες αξιοποίησης όλων των λιμένων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις