Σεμινάριο Α Βοηθειών στο εργαστήριο του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής για τα μέλη και τους συνοδούς του Υπερίωνα

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας

……………ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη εξαιρετικό Σεμινάριο Α Βοηθειών στο εργαστήριο του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής για τα μέλη και τους συνοδούς του Υπερίωνα ,παρουσία του Υποδιοικητή κ. Δ. Δημουλιού του Αντ/ρχου και υπεύθυνου υγείας κ.Ε.Κεκάτου της Προέδρου του Υπερίωνα κ.Μαροπούλου και των εργαζομένων στη “Μετάβαση”.

Αξίζει να τονισθεί η συμμετοχή όλων στην πρακτική άσκηση με επιτυχία πράγμα που καταχειροκροτήθηκε.Θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την επιχείρηση “Μύθος” για την προμήθεια χυμών και γλυκισμάτων.

Εισηγητές ο γιατρός Χειρούργος κ.Τ.Ζαπάντης τον οποίο και ευχαριστούμε και ο Δ/ντής του ΔΙΕΚ κ.Σ Σακαλής. Επίσης ευχαριστούμε την κ.Μαροπούλου για την προσφορά πολύ όμορφων δώρων στους εισηγητές.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ

Σ.Σακαλής(Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις