8 άτομα συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά για διάφορα αδικήματα

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων Νήσων

Πραγματοποιήθηκαν (56) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν την κατοχή ναρκωτικών, τη διάθεση ειδών παραεμπορίου, την ηχορύπανση και άλλα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν (272) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (16) υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν συνολικά (120) προϊόντα παραεμπορίου

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας και Λευκάδας, πραγματοποίησαν το χρονικό διάστημα από 07 έως 14 Σεπτεμβρίου, εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά (56) άτομα για διάφορα αδικήματα.

  • Ειδικότερα στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (23) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (10) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, (6) για παραεμπόριο, (2) για ηχορύπανση, (1) για άγρα πελατών και (1) για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος.

Βεβαιώθηκαν (59) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (8) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (114) είδη παραεμπορίου.

  • Στην Κέρκυρα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (16) άτομα, από τα οποία: (3) για κλοπές, (5) για ναρκωτικά, (1) για παραεμπόριο, (4) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (3) για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (98) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (1) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (6) είδη παραεμπορίου.

  • Στην Λευκάδα συνελήφθησαν (9) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (1) για μέθη, (4) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (1) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν (63) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (8) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (3) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (1) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (1) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν (52) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (7) υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις