Υποψήφια η Κέρκυρα για τα γυρίσματα του Νοτιοαφρικανικού Survivor 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SURVIVOR 2019

 Κατόπιν συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον ΕΟΤ και το Γενικό Ελληνικό Προξενείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, επισκέφτηκε την Κέρκυρα στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου, 5μελής αποστολή από την Νότιο Αφρική, προκειμένου να διερευνήσει κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα της παραγωγής του “TPOPICAL  ISLAND OF TREASURE”.

Πρόκειται για εκπομπή τύπου survivor με παίκτες από τη Νότιο Αφρική και έπαθλο 1.000.000 ραντ (περίπου 66.666,00 euros). Ο κύκλος αυτός θα είναι ο ένατος της εκπομπής. Ο όγδοος κύκλος είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη Χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι ‘’SABC 3’’ (South African Broadcasting Corporations), που εκπέμπει στα Αγγλικά και στα Africans.

 H αποστολή αποτελείτο από τους: Miantha Padayachee – Tropika Marketing Manager, Darryl Roux, Bradley van den Berg – Executive Producer/COO της  ‘Cardova Productions’, Τrevor Sumner και Michelle Sansom – Sponsorship Manager/Producer.

Περιηγήθηκαν στη δυτική ακτή της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στον Χαλικούνα, τον Ίσσο (Κεδρόδασος, Λιμνοθάλασσα κ παραλία), τον Γαρδένο, τον Αρκουδίλα, Τους Λιαπάδες και την Ροβινιά και τέλος την Παλαιοκαστρίτσα. Δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τα τοπία που αντίκρισαν και εφόσον επιλέξουν την Κέρκυρα για τα γυρίσματα της εκπομπής αυτά θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2019.

Τόσον η Δ/νση ΥΠ. ΕΞ (Υπηρεσιών Εξωτερικού) του ΕΟΤ, όσον και η ΠΙΝ, θεωρούν ότι η εν λόγω ενέργεια εφ όσον ευδοκιμήσει, είναι εξαιρετικά σημαντική και με προοπτικές για τη δυναμική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, στην αγορά της Ν. Αφρικής.

 

                         

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις