Σε απελπισία τα γνωστά παρά-site-Χρησιμοποιούν τα ίδια αποτυχημένα εκλογικά συνθήματα του 2014

Σε κατάσταση πλήρους απελπισίας έχει περιέλθει η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλονιάς καθώς ακόμα και τα παρά-sites που ελέγχονται από αυτούς δεν μπορούν να βρουν κάποιο καινούργιο ευφυολόγημα κατά της Δημοτικής Αρχής και καταφεύγουν σε παραλλαγές των αποτυχημένων συνθημάτων του 2014.

Πιο συγκεκριμένα όλοι θυμούνται πως στις εκλογές του 2014 οι αντιπολιτευόμενοι είχαν θεωρήσει ως επικοινωνιακό εφεύρημα το “καλή αποκοπή”, υπονοώντας ότι το βράδυ των εκλογών του 2014 η παράταξη του Παρίση θα αποκοπεί από τον Δήμο. Τελικά όμως εκείνο το βράδυ αποδείχθηκε εφιαλτικό για αυτούς αφού κατέληξαν με δάκρυα στα μάτια να παρακολουθούν μία τεράστια νίκη της παρούσας δημοτικής αρχής.

Κατά την τωρινή περίοδο τα γνωστά παρά-sites προσπαθούν να λανσάρουν ως προεκλογικό σύνθημα της αντιπολίτευσης το “φτου ξελεφτεριά”, όλα όμως δείχνουν ότι και το Μάιο του 2019 θα βρεθούν πάλι “φυλακισμένοι” στα γνωστά ποσοστά μειοψηφίας οπότε πάλι θα έχουμε δράματα και τραγωδίες…

Για ποιο λόγο όμως έχουν παρανοήσει τα παρά-sites της αντιπολίτευσης από τόσο νωρίς; Μα είναι απλό από την μέρα που ανακοινώθηκαν τα καινούργια μεγάλα έργα (αναμόρφωση Κυανής Ακτής) οι άνθρωποι έχουν “λαλήσει” αφού καταλαβαίνουν ότι η δημοτική αρχή έχει καταγραφεί στη συνείδηση του μέσου δημότη ως η δημοτική αρχή των μεγάλων έργων και αυτό θα μετρήσει σίγουρα και στην κάλπη. Κάτι που κάνει τα γνωστά παρά-sites να παθαίνουν κρίσεις πανικού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις