Το Επιμελητήριο καταδικάζει την άγρια ληστεία εις βάρος μέλους του στην Άσσο

Καταδίκη του Επιμελητηρίου στην άγρια ληστεία μέλους του

Σήμερα τα ξημερώματα έλαβε χώρα στην περιοχή της Άσσου στην Έρυσσο ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς περιστατικό. Συνάδελφος επαγγελματίας, μέλος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, έπεσε θύμα άγριας ληστείας.

Ο συνάδελφος τραυματίστηκε πολύ άσχημα από τους δράστες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, ενώ κινδύνευσαν σοβαρά τρία ακόμη μέλη της οικογένειάς του, τα οποία τραυματίστηκαν πιο ελαφριά.

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός της επίθεσης σε μέλος του και θα σταθεί αρωγός στον συνάδελφο επαγγελματία όπως έχει χρέος. Παράλληλα καυτηριάζει το γεγονός της ανύπαρκτης αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή της Άσσου ειδικότερα και της Ερύσσου γενικότερα και ζητά από την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού να ενισχύσει την παρουσία της εκεί, προκειμένου οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της βόρειας Κεφαλονιάς (Άσσος, Φισκάρδο) να μην ξαναπέσουν θύματα τέτοιων καταστάσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις