Και ο Μάκης Δεστούνης αποδοκίμασε τις γραφικότητες Τζωρτζάτου και Σαμούρη

Σιγά σιγά οι σοβαροί άνθρωποι από την αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλονιάς, γιατί φυσικά υπάρχουν και αυτοί, ξεκόβουν από τις ακραίες τακτικές και από τον πολιτικό παραλογισμό που προσπαθούν να επιβάλλουν στο σύνολο της αντιπολίτευσης φιγούρες όπως ο Σαμούρης και ο Τζωρτζάτος.

Στη συζήτηση λοιπόν του Σαββάτου για το Πλατύ Γιαλό και ο δημοτικός σύμβουλος από την Παλική Μάκης Δεστούνης ψήφισε ενάντια στην εισήγηση Τζωρτζάτου “αδειάζοντας” κατά αυτόν τον τρόπο τον λαϊκισμό του και την προκλητική αλοίωση της πραγματικότητας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και ο επικεφαλής των “Ριζοσπαστών Ξανά” Γεράσιμος Δημητράτος ναι μεν αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο όμως στην τοποθέτησή του διαχώρισε και αυτός τη θέση του από την δημαγωγία Τζωρτζάτου και έθεσε το θέμα στην ιδεολογική διάσταση που ο ίδιος υποστηρίζει.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι δεν είναι όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στην γραμμή: “Ουρλιάζουμε, φωνάζουμε και κάνουμε καραγκιοζιλίκια” αλλά υπάρχουν και άνθρωποι με άποψη και ιδεολογία, όπως οι Δημητράτος και Δεστούνης όσο και αν εμείς διαφωνούμε μαζί τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις