Στραβά ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τον Θεόφιλο-“Του κούνησε το μαντήλι” ο Φλωράτος

Με άσχημους οιωνούς ξεκίνησε για την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου η προεκλογική περίοδος. Ειδικότερα μολονότι η αντιπολίτευση είχε κηρύξει πανστρατιά για το δημοτικό συμβούλιο του Σαββάτου για το ζήτημα του Πλατύ Γιαλού και ενώ είχαν δημοσιευθεί τα απαιτούμενα πολεμικά ανακοινωθέντα, είχαν σηκωθεί τα λάβαρα και είχαν γραφτεί οι σχετικοί “Θούριοι” εν τούτοις στο τέλος της συνεδρίασης ο Θεόφιλος και ο Αραβαντινός “μετράγανε τα κομμάτια τους” αφού ο Φλωράτος με το μεγαλοπρεπές “άδειασμα” που τους επιφύλασσε “τους έκανε το μαγαζί καλοκαιρινό”.

Αυτά συμβαίνουν όταν η μείζων αντιπολίτευση σέρνεται πίσω από τις γραφικότητες και τις αλλοπρόσαλλες επιλογές  ακραίων φωνών τύπου Σαμούρη ή Τζωρτζάτου. Ο Θόδωρος Φλωράτος είναι ένας άνθρωπος κύρους με μεγάλη διαδρομή στον κρατικό τομέα σε ανώτατα αξιώματα και δεν μπορούσε επ’ άπειρον να ακολουθεί φαιδρές αντιπολιτευτικές στρατηγικές που στηρίζονται μόνο στην υπερβολή, στην παραπλάνηση και στην συκοφαντία.

Ο Θεόδωρος Φλωράτος επέμενε η παράταξη Μιχαλάτου να ακολουθεί σοβαρές και υπεύθυνες γραμμές με σκοπό να κερδίσει το πολυπληθές μετριοπαθές τμήμα του εκλογικού σώματος πλην όμως οι εισηγήσεις του δεν εισακούστηκαν καθώς επικράτησε η λογική του λαϊκισμού και της σπέκουλας μέχρι τέλους που όμως δεν οδηγεί πουθενά και ικανοποιεί μόνο ασήμαντες υστερικές μειοψηφίες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος με την λανθασμένη τακτική του έχασε τον κορυφαίο από πλευράς κύρους δημοτικό σύμβουλο και αμαύρωσε την εικόνα του συνδυασμού του με το καλημέρα της προεκλογικής περιόδου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις