Φιάσκο για την αντιπολίτευση η συζήτηση για τον Πλατύ Γιαλό-Διαχώρησαν τη θέση τους Φλωράτος και Δεστούνης από τις ακρότητες Τζωρτζάτου

Τελικά η συζήτηση για τον Πλατύ Γιαλό στο δημοτικό συμβούλιο κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο για την Αντιπολίτευση αφού δύο αντιπολιτευόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι (Φλωράτος-Δεστούνης) διαχώρισαν τη θέση τους από τις ακραίες φωνές τύπου Τζωρτζάτου και απέρριψαν το φαιδρό λαϊκό δικαστήριο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς  κατά πλειοψηφία έκανε δεχτή τη πρόταση να αναμένει το Σώμα την τελεσιδικία της όλης υπόθεσης καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ανατραπεί δικαστικά και διοικητικά αρχικές εκθέσεις και πρόστιμα.

Άρα για το ζήτημα θα επιληφθούν τα αρμόδια κατά νόμο δικαστικά και διοικητικά όργανα και η κωμική προσπάθεια να γίνει αντικείμενο πολιτικής σπέκουλας ένα πρόστιμο 500 ευρώ, το οποίο και αυτό αμφισβητείτε, έπεσε στο κενό. Κατά τα λοιπά ο Πλατύς Γιαλός είναι ανοιχτός και υπέροχος και περιμένει κάθε μέρα τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις