Σήμερα ξεκινάει η 4η Ιόνια Συνάντηση κλασσικών VW στην Κεφαλονιά

Σήμερα ξεκινάει η 4η Ιόνια Συνάντηση Κλασσικών VW αερόψυκτων αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα αναφέρει στη σελίδα στο facebook ο υπεύθυνος διοργανωτής Χάρης Αμούργης.

“Ξεκινάει η 4η Ιόνια συνάντηση στην Κεφαλονιά, με πανέμορφες συμμετοχές από την Ευρώπη και από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας!! Θα μας δείτε στους δρόμους της Κεφαλονιάς και ελπίζω να τα θαυμάσετε, όπως κι εμείς!! Ήδη κάποιες συμμετοχές έχουν καταφθάσει στην Κεφαλονιά εδώ και μέρες και κάνουν τις διακοπές τους!! Κεφαλονιά (Δήμος, ΚΕΔΗΚΕ, αρχές, χορηγοί) ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική βοήθειά σας!! Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όλους!!”

Από το fb του charis amourgis
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις