Ολοκληρώθηκε η συντήρηση και το βάψιμο στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στο Κοιμητήριο Ληξουρίου (εικόνες)

Η υπόσχεση που είχε δοθεί από τον Αντιδήμαρχο κ.Γιώργο Κατσιβέλη στη δωρήτρια του ναού και προσφάτως αποθανούσα κ. Πόπη Φόρτου τηρήθηκε στο ακέραιο και η εκκλησία πλέον είναι πανέτοιμη για το Πανηγύρι των Σαράντα Παρθένων το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.
Η κ.Φόρτου όσο ζούσε είχε κάνει δεύτερο σπίτι της την εκκλησία και έκανε τα πάντα για να είναι καθαρή και περιποιημένη.
Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη και την προσφορά της ο Δήμος έχει αναλάβει την υποχρέωση να προστατεύσει την εκκλησία που δώρησε η κ.Φόρτου και να συνεχίσει να λειτουργεί στις εορτές των Σαράντα Παρθένων και του Αγίου Ανδρέου.
Για του λόγου το αληθές:
Πληροφορούμε τους ευσεβείς Χριστιανούς ότι το Σάββατο1/9/18 και ώρα 07:30 πμ ΘΑ τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενόψει της εορτής των Σαράντα Παρθένων και της αρχής της Ινδίκτου στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Ανδρέου Ληξουρίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις