Ευρεία σύσκεψη στην Ιθάκη για το ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού του νησιού

Ευρεία σύσκεψη για το χρονίζον πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού της Ιθάκης διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στις 10 π.μ στο δημαρχείο Ιθάκης.

Στόχος της συνάντησης αποτελεί ο άμεσος σχεδιασμός ενός οδικού χάρτη με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού στο νησί.

Στη συνάντηση αυτή θα παραβρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Διονύσης Τσούκας εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Έπαρχος Ιθάκης Σπύρος Τσιντίλας, ο Δήμαρχος της Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνάντηση θα κληθούν να συμμετάσχουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων του δήμου Ιθάκης καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις