Την Παρασκευή 24 Αυγούστου η αναβληθείσα εκδήλωση της Χορωδίας Αργοστολίου στο Μπαστούνι

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου , στις 21:00 , θα γίνει τελικά η εκδήλωση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , στο θέατρο ‘Γεράσιμος Σκλάβος’ , στον προβλήτα τουριστικών σκαφών , στο Αργοστόλι( Μπαστούνι ).

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου , αλλά αναβλήθηκε λόγω των τραγικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική . Για αυτόν ακριβώς τον λόγο , η εκδήλωση θα έχει και χαρακτήρα αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές, και συγκεκριμένα , θα δοθούν σε πολιτιστικό φορέα της περιοχής , για να αναπτύξει δράση ψυχολογικής ανακούφισης και τόνωσης των κατοίκων .

Έτσι ακριβώς είχε λειτουργήσει ο σύλλογός μας και στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 , με μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου , ‘Αντώνης Τρίτσης’.

Η είσοδος στην εκδήλωση , την όμορφη αυτή βραδιά , με το φεγγάρι σχεδόν Πανσέληνο, θα είναι ελεύθερη , Κατά την διάρκεια της βραδιάς , μέλη των συλλόγων μας ,θα δώσουν την δυνατότητα στους φίλους θεατές να συνεισφέρουν οικονομικά για τον πιο πάνω σκοπό , παίρνοντας δελτία του συλλόγου της Χορωδίας και Μαντολινάτας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν , και τους ευχαριστούμε , οι σύλλογοι :

  • Φιλαρμονική Αργοστολίου , της ΚΕΔΗΚΕ, ‘Διονύσιος Λαυράγκας’ , με μαέστρο τον Βασίλη Περλικίδη,

  • Ο Χορευτικός Όμιλος Φωκάτων

  • Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς, και

  • Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου .

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις