Λαμπερά εγκαίνια για την 7η Ανοιχτή Καλλιτεχνική Τριλογία

Λαμπερά εγκαίνια χθες το βράδυ για την 7η Ανοικτή Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς που πραγματοποιείται και φέτος στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Μία έκθεση γεμάτη από υπέροχους πίνακες, μοναδικές δημιουργίες, εξαιρετικές κατασκευές αλλά και πολλά όμορφα κοσμήματα που εντυπωσίασαν τον κόσμο που έδωσε δυνατό παρών στα εγκαίνια για να θαυμάσει και να στηρίξει την προσπάθεια των καλλιτεχνών.

Στο τέλος της βραδιάς τιμήθηκε η Ευγενία Μπεκατώρου από την κα Τζόγια Καππάτου για την προσφορά της στον αθλητισμό, η κα Μπεκατώρου συμμετείχε και η ίδια στην έκθεση με διάφορες δημιουργίες.

Την έκθεση χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος και η κα Κρασσά. Στην έκθεση συμμετέχουν οι:  Αμούργης Χάρης, Αποστολάτου Ιουλία, Αρσενικός Αρτέμιος, Αυγερινός Γεράσιμος, Βουτσινά Σταματία, Γελάρδου Κάκια, Γελάρδου Ντιάνα, Γεωργοπούλου Μαίρη, Γούβας Στέλιος, Γουλιμής Θεόδωρος, Γρηγοράτου Ελένη, Γρουζή Αγγελική, Δανελάτου Εύα, Θεοφάνη Τζόγια, Ιωαννίδου – Δόριζα Ελένη, Κομποθέκρας Παναγής, Κυπριώτη Μαίρη, Κωνσταντάκη – Χιόνη Νέλη, Λιγνού Ελβίρα, Μαραβέγια Φωτεινή, Μαρκάτου Λένα, Μουΐκη Φρόσω, Μπακουλάκη – Τζένκινς Κόνι, Μπεκατώρου Ευγενεία, Παπαδάτου Μάγκυ, Πεφάνη Ρεγγίνα, Τάτση Παναγιώτα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις