Παρουσίαση έργων του Κώστα Ευαγγελάτου στην εκδήλωση για το Σχολείο του Αγκώνα

Συμμετείχα με σειρά χαρακτηριστικών έργων μου στην συλλογική εκδήλωση «Σχολείο είναι ο τόπος μας, σχολείο κι’ οι άνθρωποι του», που πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία, συγκίνηση και μεγάλη προσέλευση, την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στο ειδυλλιακό προαύλιο του π. Δημοτικού Σχολείου του Αγκώνα της Θηνιάς. Βασικός στόχος της η ευαισθητοποίηση για την επισκευή και πολιτιστική λειτουργία του Σχολείου.

Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου και ευχές για καλή συνέχεια σε όλους τους συντελεστές της ωραίας εκδήλωσης. Ιδιαίτερα στον στον Πρόεδρο της Δ. Κοινότητας κ. Σπύρο Τουμασάτο και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα κ. Παρίση Κουλουμπή καθώς και στα μέλη του Δ.Σ για την τιμητική πρόταση συμμετοχής μου και την υλοποίηση της με συνέπεια στον οικογενειακό προγονικό τόπο, μαζί με εκλεκτούς φίλους επιστήμονες, ερευνητές, συνεργάτες και συγχωριανούς, που συνεχίζουν με ποιότητα την ουσιαστική παράδοση προσφοράς της Θηναίας Γής, υπερβαίνοντας με δύναμη ψυχής τα όποια εμπόδια!

Κώστας Ευαγγελάτος

Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις