Μεγάλη ήταν η επιτυχία της συναυλίας τζαζ στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς

Jazz στη Λίμνη Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς 4 Αυγούστου 2018

Μεγάλη ήταν η επιτυχία της συναυλίας τζαζ που δόθηκε το Σάββατο 4 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς. Κατάμεστος ο χώρος δίπλα στη Λίμνη, στην καρδιά του φυσικού περιβάλλοντος που έχει δημιουργήσει το Ιδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου.

Πέντε νέοι μουσικοί με διεθνή καριέρα στη τζάζ, η Ελένη Βαλεντή στο τραγούδι, ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος στο φλάουτο, ο Σπύρος Μάνεσης στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα ντραμς, ενθουσίασαν με τη μουσικότητα και τους σόλο αυτοσχεδιασμούς τους, σ’ ένα ρεπερτόριο με γνωστές συνθέσεις της δεκαετίας του ’60. Ένα κοινό όλων των ηλικιών απόλαυσε μια μοναδική βραδιά, μια βραδιά πολιτισμού μέσα σ’ ένα μαγικό φυσικό περιβάλλον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις