Πλατύς Γιαλός: Αξία ανεκτίμητη…

Απόλυτα δικαιωμένη η δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς στο θέμα του Πλατύ Γιαλού καθώς χάρη στους αποτελεσματικούς και επιδέξιους χειρισμούς της κατόρθωσε η διάσημη παραλία να παραμείνει στους δημότες του νησιού μας αντί να “ξεπουληθεί” από το Κράτος όπως συνέβη με άλλα ακίνητα του ελληνικού δημοσίου.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή καθώς όλο αυτό το διάστημα συκοφαντείτο από γνωστούς αντιπολιτευόμενους κύκλους οι οποίοι προσποιούνταν πως δεν γνώριζαν τη γραφειοκρατική διελκυστίνδα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς και του Ελληνικού Δημοσίου για το ζήτημα της διαχείρισης του Πλατύ Γιαλού.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά οπότε ας απολαύσουμε τις φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το fb του τοπικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Αλέκου Γαβριελάτου (Αλούπης) με την καντίνα του Πλατύ Γιαλού να γνωρίζει “νέες σελίδες δόξας”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις