Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία στα Φαρακλάτα-Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο Αργοστόλι

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Φαρακλάτων τη Δευτέρα 13 Αυγούστου. Μία συνδιοργάνωση της ΚΕΔΗΚΕ, του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟ Εύγερος και της Δημοτικής Κοινότητας Φαρακλάτων.

Μία συνεργασία μεγάλων καλλιτεχνών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, της Σοφία Βόσσου και του Κεφαλονίτη Γεράσιμου Ανδρεάτου, οι οποίοι για μία βραδιά θα μας ταξιδέψουν μουσικά μέσα από αξέχαστες επιτυχίες, στίχους και μελωδίες γνωστών τραγουδιών, δικών τους αλλά και άλλων δημιουργών και ερμηνευτών όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κ.ά.

Μάλιστα ένας εκ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην εκδήλωση ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά για να ξεκινήσει πρόβες και σήμερα το πρωϊ απολάμβανε τον καφέ του στο  “Baroque” με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη.

Εμείς από την μεριά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συναυλία ενώ ανυπομονούμε να απολαύσουμε και τους τρεις σπουδαίους και αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες επί σκηνής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις