Μια υπέροχη βραδιά στην 3η Γιορτή Παλιού Χωριού Πουλάτων!

Μια υπέροχη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε εχθές το βράδυ στα προσεισμικά Πουλάτα, στην 3η Γιορτή Παλιού Χωριού.Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό στην είσοδο του παλιού μας χωριού, σε έναν ιστορικό, όσο και πανέμορφο χώρο. Στο πέτρινο αλώνι εντός του κτήματος Βαλέττα. Συγκίνηση, καθώς δώσαμε έστω και για ένα βράδυ ζωή σε ένα χώρο που συνδέεται άρρηκτα με τις ιστορικές μας μνήμες και ενθουσιασμός, καθώς όλοι διασκέδασαν, χόρεψαν, έφαγαν και ήπιαν με την ψυχή τους.

Η 3η Γιορτή Παλιού Χωριού, σε ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα προσεισμικά χωριά της Κεφαλλονιάς που ξεκίνησε δειλά ως μια ιδέα 2-3 ανθρώπων, έχει πλέον εξελιχθεί σε συλλογική και σε απολύτως εθελοντική βάση προσπάθεια όλων σχεδόν των χωριανών. Για αυτό αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα στους εθελοντές που καθάρισαν, διαμόρφωσαν και φωταγώγησαν το χώρο, στους χορηγούς της βραδιάς, στις επιχειρήσεις της περιοχής για τις προσφορές τους, στις γυναίκες του χωριού για τα υπέροχα φαγητά και γλυκά που ετοίμασαν και γενικά σε όλους όσοι συνέβαλαν, με όποιον τρόπο ο καθένας μπορούσε, στην πραγματοποίηση της γιορτής.

Η βραδιά ξεκίνησε με καλωσόρισμα από εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής και ακολούθησαν ο μοναδικός Γεράσιμος Κοψαχείλης που με το βιολί του μας παρέσυρε στους ρυθμούς της Κεφαλλονίτικης μουσικής, η καταπληκτική ορχήστρα «Αφανείς Ρεμπετοband» που μας χάρισε όμορφες στιγμές με παραδοσιακά, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, ο πάντα εξαιρετικός Δημήτρης Δημουλάς αλλά και τραγουδιστές από τα Πουλάτα που έδωσαν το δικό τους στίγμα στη βραδιά. Η γιορτή ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με party υπό την μουσική επιμέλεια επίσης συγχωριανών μας dj’s.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη, 4η Γιορτή Παλιού Χωριού.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις