Γιώργος Μεσσάρης: Όταν η αναισθησία γκρεμίζει ντουβάρια!

ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ!

Στάθμευσε το αυτοκίνητό της σε απαγορευμένο σημείο στην οδό Βύρωνος μπλοκάροντας τον πεζόδρομο “Λιθόστρωτο” στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, βγήκε από το όχημά της με όλη τη μεγαλοπρέπεια που της επιτρέπει η αναισθησία της και πήγε για τα ψώνια της.

Ήμουνα περαστικός και έγινα μάρτυρας αυτής τής απαράδεκτης οδηγητικής συμπεριφοράς. Όταν μετά από 20 λεπτά ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εκεί εμποδίζοντας τους πεζούς να περάσουν και κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη διάβαση των μαμάδων με τα καροτσάκια των παιδιών τους!

Την ίδια ώρα άκουσα εκνευρισμένους ξένους τουρίστες να ξεστομίζουν απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια για όλους τους Κεφαλλονίτες.

Όσο για την αστυνόμευση, να μη το συζητάμε. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

Δεν ξέρω πότε επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητό της η εν λόγω κυρία. Ξέρω, όμως, μετά βεβαιότητας ότι η αναισθησία της είναι υπέρτατου βαθμού, σε σημείο που και εγχείρηση στο κεφάλι να της κάνουν, χωρίς αναισθητικό, δεν θα το πάρει χαμπάρι!

Γιώργος Μεσσάρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις