Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου “Η ΆΣΣΟΣ” με Μπαρμπάτη–Δάβου-Χριστόπουλο την Παρασκευή 10 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ

ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΆΣΣΟΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Μ΄ΑΣΤΕΡΙΑ»

Μπαρμπάτης – Δάβου – Χριστόπουλος

στην Άσσο, στην Παναγία Πλακούλα, την Παρασκευή 10/8/2018

Στο υπέροχο κατάλευκο αυτό εκκλησάκι της Παναγίας Πλακούλας, στον περιβάλλοντα προαύλιο χώρο που διαθέτει, ανεβαίνοντας προς την Πύλη του Ενετικού κάστρου μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Η ΑΣΣΟΣ» διοργανώνει Μουσική Εκδήλωση υψηλού επιπέδου, προσκαλώντας και πάλι τον καταξιωμένο μουσικό δημιουργό μας, τον Μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και τους υπέροχους καλλιτέχνες του, για ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι.

Εκείνος λοιπόν στο πιάνο και με το μαντολίνο του κάποιες φορές, θα συνοδεύει την μέτζο σοπράνο της Λυρικής Ελένη Δάβου και τον μεγάλο τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο. Θα μας παρουσιάσουν ένα ρεσιτάλ και μια εικόνα μαγευτική, ταξιδεύοντας ονειρικά κάτω από την Πανσέληνο της νυχτερινή μας Άσσου, με τις μουσικές του κόσμου!!!

ΩΡΑ : 9:30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις