Συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα κατά την διάρκεια αστυνομικών έλεγχων στη Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα κατά την διάρκεια αστυνομικών έλεγχων στη Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων αστυνομικών κλιμακίων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά (12) άτομα, (10) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου προληπτικής αστυνόμευσης με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την οδική συμπεριφορά, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα ενεργειών που επηρεάζουν αρνητικά το κλίμα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Ενδεικτικά συνελήφθησαν:

  • την Κυριακή 05-08-2018, (6) ημεδαποί ηλικίας από 22 έως 53 ετών και δύο (2) αλλοδαποί 20 και 21 ετών, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αργοστολίου και Παλικής, για παραβάσεις που σχετίζονται με την λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος,

  • το Σάββατο 04-08-2018, δύο (2) ημεδαποί, ένας 26χρονος και μία 21χρονη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου, για υπαίθριο εμπόριο στερούμενοι σχετικής άδειας και κατασχέθηκαν (17) είδη παραεμπορίου.

  • επίσης την ίδια μέρα στη Σάμη Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο (2) ακόμη ημεδαποί 28 και 26 ετών, για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως και παράνομη οπλοκατοχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις