Βαρκαρόλες στο Ληξούρι και το Αργοστόλι

ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ & ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Την Τετάρτη 8/8 στο Ληξούρι & την Πέμπτη 9 Αυγούστου στο Αργοστόλι στις 9.30μμ η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), σας προσκαλεί στο λιμάνι της κάθε πόλης για να απολαύσετε μουσική Βαρκαρόλα.

ΛΗΞΟΥΡΙ Τετάρτη 8 Αυγούστου Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & η Δ.Ε. Ληξουρίου παρουσιάζουν, Μαγική Βαρκαρόλα στο λιμάνι Ληξουρίου  με Πειρατές να κάνουν την εμφάνισή τους και μια ανεπανάληπτη ναυμαχία να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια των θεατών. Ταυτόχρονα  θα παρακολουθήσουμε το δρώμενο η αρπαγή της κόρης“.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Πέμπτη 9 Αυγούστου Γέφυρα Αργοστολίου ώρα: 9:45μμ,

“Όρτσα τα πανιά”. Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας προσκαλεί στη Γέφυρα του Αργοστολίου για μια Μαγευτική βαρκαρόλα, πάνω στο στολισμένο ξύλινο σκάφος Queen Bee, στη γέφυρα του Αργοστολίου με θαλασσινά τραγούδια & καντάδες από τους αδελφούς Καραβιώτη & τη χορωδιακή τους συντροφιά.
Σας Περιμένουμε!!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις