Ε.Α.Σ. : Πληρωμές υπολοίπων Εξισωτικής & Βιολογικά

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Y.A.A.T.) ξεκίνησε ήδη η διαδικασία πίστωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ντόπιων Παραγωγών των υπολοίπων ποσών Εξισωτικής Αποζημίωσης και τα Βιολογικά. Συνολικά οι πληρωμές ανέρχονται σε 4.357.797,84€ και αφορούν 3.909 δικαιούχους Παραγωγούς πανελλαδικά.

Ειδικότερα το δρόμο για την πληρωμή των δικαιούχων Παραγωγών υπόλοιπων Εξισωτικής του 2017, άνοιξε η έγκριση από το Υ.Α.Α.Τ., της τροποποίησης της υπ’ αριθ. 2638/130715/05-12-2017 απόφασης ένταξης πράξεων στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά µμειονεκτήματα» για το έτος 2017, µε τη συμπλήρωση παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωµής στους πινάκες παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωµής, για την αποκατάσταση των αστοχιών των εµπρόθεσµα υποβληθεισών ενδικοφανών προσφυγών κατά την πρώτη κατάταξη».

Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά (από τις 8 πρωί έως τις 4 απόγευμα) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις