Αυλαία απόψε για το SeaNema Festival με προβολές σε τρία διαφορετικά μέρη

Σας περιμένουμε όλους στον Πλατύ Γιαλό και παράλληλα στο Άλσος Καλλιθέας (Λακήθρα) και στην Παραλία Αννούλα (Σάμη) στις 21.30 για να δούμε τρεις καταπληκτικές ταινίες. 
 
Στον Πλατύ Γιαλό θα προβληθούν το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, Μια Φανταστική Γυναίκα (A Fantastic Woman) (104′)  του Σεμπαστιάν Λέλιο και οι ταινίες μικρού μήκους, του Εθνικού μας Διαγωνιστικού Τμήματος, Maneki Neko του Μανώλη Μαυρή και Προετοιμασία της Σοφίας Γεωργοβασίλη, παρουσία των σκηνοθετών. Στην Πορεία θα ακουθήσει η τελετή λήξης του φεστιβάλ και η απονομή των βραβείων του 3ου Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος μας, Shorts by the Sea.
 
Στο Άλσος Καλλιθέας (Λακήθρα) στις 21.30, στο πλαίσιο του φετινού μας αφιερώματος Χωρίς την αγάπη σου θα ήμουνα μόνος, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα, θα προβληθεί η βραβευμένη στις Κάννες, για τις ερμηνείες της Κέιτ μπλάνσετ και Ρούνεϋ Μάρα, ταινία Carol (115′) του Τοντ Χέινς. 
 
 
Στο πλαίσιο του ίδιου αφιερώματος, στην Παραλία Αννούλα (Σάμη) θα προβληθεί το υποψήφιο για Χρυσό Λέοντα και Όσκαρ ‘Α Ανδρικού Ρόλου Ένας Άνδρας Μόνος (A Single Man) (97′) του Τομ Φορντ. Την ταινία θα προλογήσει η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη. 
Οι ταινίες θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
 
Για ακόμη μια χρονιά το SeaNema Open Air Film Festival θα αποτελέσει την πιο δροσιστική εμπειρία του Καλοκαιριού. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις