Ο αθλητής του ΝΟΑ Βλάντικ στα 200 μ. Κ1 κατετάγει στην 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Κανόε-Καγιάκ

Μετά το πέρας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Κανόε-Καγιάκ που διεξήχθησαν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας στο οποίο είχε λάβει μέρος ο αθλητής μας Βλάντικ Ντβούλιατ ο οποίος χθες, Δευτέρα επέστρεψε από την αποστολή του με την εθνική ομάδα με τις επιδόσεις για πρώτη φορά της εθνικής μας.

Ο αθλητής μας Βλάντικ στα 200 μ. Κ1 κατετάγει στην 5η θέση του μικρού τελικού από 60 αθλητές. Στα 500 μ. Κ1 έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό συναγωνιζόμενος 50 αθλητές.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την σταδιακή πρόοδο του και ευχόμαστε καλή πρόοδο στις πανεπιστημιακές του σπουδές και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να είναι αθλητής για τον εαυτό του και για τον όμιλο μας.

Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις