Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου-Στόχος να γίνει θεσμός

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, τη Λέσχη Κεφαλλονίτικης Γαστρονομίας, τοπικούς φορείς και παραγωγούς διοργάνωσε με επιτυχία το Πρώτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 19 και 20 Ιουλίου 2018.

Το Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, το χορευτικό συγκρότημα Χωροπούλα, η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, οι Master Tempo και νοικοκυρές του νησιού οι οποίες παρουσίασαν τη μαγειρική της Κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καθιερωθεί η Κεφαλονιά σαν γαστρονομικός προορισμός και να αναδειχθεί ο πνευματικός πολιτισμός της Παλικής.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες του νησιού μας και τους συμμετέχοντες οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: Ιχθυοτροφεία Κεφαλληνίας, Levante Ferries, Mythos Catering, ΑΒ Βασιλόπουλο, Γαλιατσάτο Νίκο (Τυροκομείο) και Λιναρδάτο Σπύρο (Μάντολες).

Η διεξαγωγή του Φεστιβάλ θα γίνει θεσμός για το Ληξούρι.

Σας περιμένουμε ξανά το επόμενο καλοκαίρι με μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Ο Πρόεδρος,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις