Ο Α.Ο. Εικοσιμία καλωσορίζει τις νέες μεταγραφές στο ρόστερ της ομάδας

«Ο Α.Ο. Εικοσιμία καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας μας τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα την ενισχύσουν την προσπάθεια της στην Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για τους Γεράσιμο Κόμητα, που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο «σπίτι» του, Γιώργο Πολυδωράτο και Κέβιν Χασάι, όλοι από τον Παλληξουριακό.

Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αλλά και του τοπικού κυπέλλου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία (απομένουν τα τυπικά) με αρκετούς ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές, αλλά και εκτός νομού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν άμεσα.

Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά και στόχος μας είναι η αξιοπρεπή παρουσία και μια καλή εκπροσώπηση των νησιών μας στην δύσκολη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το ταξίδι θεωρούμε ότι θα είναι ξεχωριστό!

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε όσα Σωματεία μας συμπαραστέκονται».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις