«Βαλσαμάτα από τα βάθη των αιώνων στο σήμερα» σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου

Ο Χορευτικός Όμιλος Βαλσαμάτων Κεφαλονιάς «Ο Βάλσαμος», διοργανώνει την εκδήλωση «Βαλσαμάτα από τα βάθη των αιώνων στο σήμερα» τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 20.30 στον προαύλιο χώρο του πολιτιστικού περίπτερου Βαλσαμάτων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό & Ιστορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Το Ριφόρτσο» θα παρουσιαστούν άγνωστα στοιχεία μέσα από ομιλίες και θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, όταν το παλιό χωριό στα Βαλσαμάτα ήταν χτισμένο στους πρόποδες του Αίνου.

Θα δούμε και θα ακούσουμε για την ζωή και τις ασχολίες των κατοίκων αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής εκείνα τα χρόνια. Στη συνέχεια ο σύλλογος «Ο Βάλσαμος» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και η εκδήλωση θα κλείσει με κέρασμα … παραδοσιακή γίδα βραστή και Ρομπόλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Είσοδος δωρεάν.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις