Δημοσιεύσεις στον Γερμανικό τύπο για τα Ιόνια Νησιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ ΤΥΠΟ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “Above Beyond” για τις Γερμανόφωνες χώρες, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα  οι παρακάτω δημοσιεύσεις σε περιοδικά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Στο μηνιαίο Γερμανικό περιοδικό “Myself”, κυκλοφορίας 173.700 αντιτύπων, στην έκδοση της 15/5/2018, φιλοξενείται άρθρο για τη Ζάκυνθο.

Στο instagram, από τη Γερμανίδα blogger “Sellinga”, πραγματοποιήθηκαν τρεις αναρτήσεις “ποσταρίσματα” (17,21, και 22/05/2018) επίσης για τη Ζάκυνθο.

Στο  μηνιαίο τουριστικό περιοδικό  “GEO SAISON” κυκλοφορίας 102.600 αντιτύπων, φιλοξενείται άρθρο για το Μεγανήσι, από το δημοσιογράφο Maik Brandenburg.

Εξάλλου από το παραπάνω γραφείο, σχεδιάζονται δημοσιογραφικές αποστολές για Σεπτέμβρη και Οκτώβρη στα νησιά μας.

 

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

selingga instagram_May 2018_clipping

Myself_June 2018_clipping

Geo Saison_June 2018_clipping
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις