Σε ένα κλίμα συναδέλφωσης, αλληλεγγύης και φιλίας η Έκθεση Κεφαλλήνων Καλλιτεχνών στα Τρωιαννάτα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ

Σε ένα κλίμα συναδέλφωσης , αλληλεγγύης , και φιλίας πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Κεφαλλήνων Καλλιτεχνών στο Δημοτικό Σχολείο Τρωιαννάτων .
Υπέροχες δημιουργίες που ξεπερνούν και αυτές των επαγγελματιών , παρουσιάστηκαν στην Έκθεση και αποτέλεσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των ίδιων των καλλιτεχνών που τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία να συζητήσουν για τις δημιουργίες τους αλλά και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους για τις προσωπικούς τους στόχους .
Η Έκθεση Κεφαλλήνων Καλλιτεχνών έχει καθιερωθεί πλέον σαν η αρχή των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου μας και αποτελεί πλέον ένα κορυφαίο γεγονός καλλιτεχνικής δημιουργίας αξιόλογων ερασιτεχνών καλλιτεχνών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημιουργούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας όπως επίσης και τους ανθρώπους των γραμμάτων , της τέχνης και της πολιτικής που μας επισκέφθηκαν .
Η Τρωιαννεικη Ρομπόλα και η φέτα είχαν την τιμητική τους προς τέρψη όλων .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις