Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης συγχαίρει τον Ευαγγελινό Μιχελή

Αγαπητέ Ευαγγελινέ,

Θα θέλαμε να σου μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την συγκέντρωση υψηλής βαθμολογίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, η οποία και θα σε οδηγήσει στην Σχολή της επιλογής σου, την Ιατρική Αθηνών.

Η επιτυχία σου αυτή εκτός από προσωπική καταξίωση , αποτελεί επιβεβαίωση των ηθικών αξιών που σου μετέδωσαν η οικογένεια σου και οι καθηγητές σου.

Οι ικανότητες σου και το ακέραιο του χαρακτήρα σου διαφάνηκαν και στην πολύχρονη συμμετοχή σου στη Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης».

Στη νέα περίοδο της ζωής σου που ξεκινά θα αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες , απαραίτητα εφόδια της ζωής , ευχόμαστε να διανύσεις με επιτυχία αυτόν τον δρόμο.

Καλή σου Σταδιοδρομία

  Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις