Στο SBC Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου η αποστολή του ΑΣΚ

Η αποστολή των αθλητών του ΑΣΚ στο παλαιότερο και καλύτερο μπασκετικό καμπ, το SBC Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου στην Θεσσαλονίκη, έφτασε και είναι έτοιμη να αποκομίσει σπουδαίες μπασκετικές εμπειρίες.

Με 10 αθλητές και συνοδό προπονητή τον Πάνο Ματιάτο, είναι σίγουρο ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες σε ένα πολύ σημαντικό καμπ που βρίσκεται στο 36ο έτος λειτουργίας του με πολύ γνωστούς προπονητές, έλληνες και από το εξωτερικό.

Η αποστολή του ΑΣΚ θα βρίσκεται στο καμπ έως και τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα επιστέψει στην Κεφαλονιά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία να περάσουν όμορφα και να προοδεύσουν στο μπάσκετ.

Την αποστολή του ΑΣΚ αποτελούν οι: Βασίλης και Διονύσης Βουργίδης, Λύσανδρος Καββαδίας, Άγγελoς Χριστοφοράτος, Νικόλαος Κρούσσος, Σταύρος Καραβιώτης, Παναγιώτης Μιχαλάτος, Θωμάς Ντόκος, Παναγιώτης Καπατσώρης και Βαγγέλης Σταθάτος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις