Μοναδικό θέαμα στη λήξη του 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

Τέλειωσε χθες το 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”…  στο Κλειστό Γήπεδο Αργοστολίου. Πρώτη φορά βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο με τόσο κόσμο, περισσότεροι κι από την περσινή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

37 Συγκροτήματα παρουσιάστηκαν το ένα καλύτερο από το άλλο. Τα θέματα μερικών συγκροτημάτων ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Ασχολήθηκαν με τη μάστιγα του κινητού τηλεφώνου και η νεολαία , την τηλεόραση ακόμα και για τους πρόσφυγες. Την βραδιά έκλεψαν τα τμήματα του ΑΓΣ Επτανήσων.

Ζήσαμε χθες το βράδυ μοναδικές στιγμές ιδιαίτερα στο τέλος όπου όλα τα συγκροτήματα χόρεψαν μαζί, εκεί να βλέπατε κέφι και χορό όλων των ειδών. Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς.

Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κυρίες Ευαγγελία Στραβάκου, Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Χριστιάνα Μπασιαρδή, ενώ την παρουσίαση έκανε η ακούραστη κ. Ελένη Δαρδαμάνη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης. Βέβαια να μην ξεχάσουμε το πρόεδρο της Οργανωτικής επιτροπής τον κ. Σταύρο ΜπασιαρδήΤη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία έκανε μια πολύ ωραία παρουσίαση ρυθμικής γυμναστικής  και ο Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Αλ. Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγ. Κωνσταντάκης και ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Γάκης. και ο αντιδήμαρχος κ. Βαγ. Κεκάτος.

το video σε λίγο.

Αρχική
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις