Σε ελεγκτικό κλοιό ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς Σπ. Παγώνης-Τον καταγγέλουν για “παράνομο πλουτισμό”!!!

Καταγγελίες για ιδιαίτερα σοβαρά θέματα έχουν λάβει χώρα εις βάρος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Παγώνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας καθώς αυτές έχουν φτάσει σε θεσμικούς φορείς της Κεφαλονιάς ενώ σύμφωνα με το περιεχόμενό τους έχουν αποσταλεί και σε ιεραρχικά σημαντικότατα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας.

Οι επίμαχες καταγγελίες προφανώς θα αποτελέσουν  αντικείμενο ελέγχου από διάφορους φορείς καθώς σχετίζονται με φερόμενο παράνομο πλουτισμό του διευθυντή του ΕΠΑΛ.  Σύμφωνα πάντα με τις συγκεκριμένες καταγγελίες όλο το Ληξούρι βοά για συγκεκριμένη συστηματική δραστηριότητα του Σπύρου Παγώνη ενώ παράλληλα ζητείται διενέργεια λογιστικού ελέγχου ώστε να διακριβωθεί αν η προσωπική του περιουσία συμβαδίζει με τον μισθό ενός καθηγητή. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει έρευνα τόσο σε επίπεδο εισαγγελίας όσο και σε επίπεδο υπουργείου Παιδείας και σίγουρα έχει εύλογο δημόσιο ενδιαφέρον δεδομένης της διπλής δημόσιας ιδιότητας του Σπύρου Παγώνη (διευθυντής ΕΠΑΛ και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης).

Το σίγουρο είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του ως προς το εάν η περιουσία του (κινητή και ακίνητη) όπως και η περιουσία μελών της οικογένειάς του συμβαδίζουν με τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις