Δύο αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΑ συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες στην Αθήνα

To Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι δυο αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας της κολύμβησης συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις 23-25 Ιουνίου 2018.

Αναλυτικά ο Μαρτσέλος Γεράσιμος συμμετείχε στην κατηγορία 12 ετών στο Περιστέρι με 800 περίπου αθλητές από 58 συλλόγους κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στα 100 μ. πεταλούδα με χρόνο 1.18.71 και 9ος στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 34.37.

Ο Πετράτος Σταύρος – Αναστάσιος συμμετείχε με τη σειρά του στην κατηγορία 10 ετών στο Χαϊδάρι με 550 αθλητές από 60 συλλόγους και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο στα 50 μ. πεταλούδα με χρόνο 36.80 και 4η θέση στα 100 μ. ελεύθερο με χρόνο 1.13.60. Συνοδός τους η προπονήτρια τους Μωραίτου Αλεξία.

Το Δ.Σ. του ΝΟΑ συγχαίρει τους αθλητές του , που κατάφεραν παρόλο τη δυσκολία των αγώνων να αναδειχτούν και να φέρουν στο βάθρο για άλλη μια φορά την ομάδα τους αλλά και να απολαύσουν τη χαρά και την ικανοποίηση του νικητή.

Συγχαίρουμε επίσης και τους γονείς οι οποίοι καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι είναι δίπλα στα παιδιά τους και στο σύλλογο μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και αγάπη.

Επίσης ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι η αναχώρηση του αθλητή μας στο κανόε καγιάκ Ντβούλιατ Βλαντισλάβ, ο οποίος αναχωρεί την Τρίτη 26 Ιουνίου με την Εθνική Ομάδα για να λάβει μέρος στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από 28/6 – 1/7/2018. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα κωπηλασίας με 11 αθλητές και αθλήτριες , θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στην Μυτιλήνη από 28/6-1/7/2018.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις