Το νέο τραγούδι του Σταύρου Νιφοράτου “Στην μέση της Ερμού” σε συνεργασία με την Heaven Music

Το πρώτο τραγούδι του Σταύρου Νιφοράτου με τίτλο «Στη Μέση Της Ερμού» από τη Heaven Music μόλις κυκλοφόρησε.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης Σταύρος Νιφοράτος, έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση στην Εθνική Λυρική Σκηνή, όπου μάγεψε το κοινό με την ήρεμη δύναμη της φωνής του και έπειτα από δύο σπουδαίες προσωπικές εμφανίσεις, ως σολίστ, σε σκηνοθεσία της Μέμης Σπυράτου σε τραγούδια Επτανησίων συνθετών και στιχουργών, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στη Μέση Της Ερμού». Σε μουσική Νίκου Μερτζάνου και στίχους Άρη Δαβαράκη, ο Σταύρος Νιφοράτος ερμηνεύει ένα μοναδικό έντεχνο τραγούδι με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμά του.

Το νέο single «Στη Μέση Της Ερμού» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ο Σταύρος Νιφοράτος γεννήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς όπου και μεγάλωσε. Είναι πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στα Ανώτερα Θεωρητικά καθώς και στο τμήμα Φωνητικής–Ορθοφωνίας στο σύγχρονο τραγούδι. Είναι απόφοιτος, επίσης, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Γεωγραφίας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών απ’ το École Polytechnique Tours στη Γαλλία στο κλάδο της Πολεοδομίας-Χωροταξίας ενώ αυτή την περίοδο εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή.

Επί σειρά ετών έχει συνεργαστεί με τη σκηνοθέτη Μέμη Σπυράτου σε μουσικοθεατρικές της παραστάσεις, ενώ έχει πραγματοποιήσει και μια σειρά προσωπικών παραστάσεων σε πολλές μουσικές σκηνές. Σημαντικές στιγμές στην καλλιτεχνική του πορεία ήταν η συμμετοχή του στην μουσική παράσταση “Το Πατάρι του Φλόκα” με τον Μανώλη Μητσιά (μια παράσταση-αναβίωση του ιστορικού παταριού του “Φλόκα”) σε καλλιτεχνική επιμέλεια του παραγωγού Γιώργου Μακράκη, καθώς και η συμμετοχή του (κατόπιν επιλογής από τις ακροάσεις που προκήρυξε η Εθνική Λυρική Σκηνή) ως σολίστ, στο έργο «Η εποχή της Μελισσάνθης», του Μάνου Χατζιδάκι στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Απολαύστε το νέο single “Στη Μέση Της Ερμού” ΕΔΩ:

Τίτλος: Στη μέση της Ερμού
Ερμηνεία: Σταύρος Νιφοράτος
Μουσική: Νίκος Μερτζάνος
Στίχοι: Άρης Δαβαράκης
Εταιρεία: Heaven MusicΕνορχήστρωση: Νίκος Μερτζάνος
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Γ. Μακράκης

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Νίκος Μερτζάνος: πλήκτρα
Δημήτρης Χωριανόπουλος: τύμπανα
Κιάρα Κωνσταντίνου: τσέλο
Κωστής Πυρένης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Ρετίκας: ακουστική κιθάρα

Ηχοληψία: Δημήτρης Χωριανόπουλος MINUS 2 PRODUCTIONS
Μίξη: Δημήτρης Χωριανόπουλος, Νίκος Γ. Μακράκης
Mastering: Δημήτρης Χωριανόπουλος

Artwork: Πέτρος Παράσχης
Φωτογραφίες: ©VaGGiNet / Ευαγγελία Θωμάκου

Φωτογραφικό υλικό
https://gallery.mailchimp.com/144f003ee9d4c946438917a82/images/3b4937b1-5786-4957-aef1-9f8442eaa560.jpg
Δελτίο τύπου
https://gallery.mailchimp.com/144f003ee9d4c946438917a82/files/a6825cf6-e9aa-4f94-92c8-d348e71ae457/ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΣΤΑΥΡΟΥ_ΝΙΦΟΡΑΤΟΥ.01.docx
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις