Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στα εγκαίνια της Ετήσιας Συνάντησης Αποδήμων

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει την Ετήσια Συνάντηση των Αποδήμων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων ΟΔΥΣΣΕΥΣ.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου η 19η κατά σειρά Ετήσια Συνάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων ΟΔΥΣΣΕΥΣ.

Την έναρξη των εκδηλώσεων της φετινής μας Συνάντησης θα κηρύξει η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό θα τελέσει και τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του αείμνηστου Κεφαλλονίτη πολιτικού και εξέχοντος εκπρόσωπου της κεφαλληνιακής διασποράς Γεράσιμου Δ. Αρσένη.

Οι εκδηλώσεις μας θα γίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών – Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τη Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο Πρόεδρος     Ο Γραμματέας

Διονύσιος Βλάχος   Κώστας Βαγγελάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις