Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν χθες (13-06-2018) στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου τέσσερις (4) αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας 26 έως 31 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν, διαδοχικά την Τετάρτη (13-06-2018), το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 26,29 και 31 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα.

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση, εντοπίστηκε την Τετάρτη (13-06-2018), το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 28ετων ο οποίος προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Μ. Βρετανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις