Η ΚΕΔΗΚΕ συγχαίρει τον ΝΕΟΛ και τον ΑΣΚ για τις σπουδαίες εμφανίσεις τους

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) συγχαίρει τις δύο ομάδες του νησιού μας τον ΑΣΚ και το ΝΕΟΛ για τις σπουδαίες εμφανίσεις τους, σε όλα τα παιχνίδια της σειράς των τελικών, κάτι το οποίο δείχνει το πραγματικά υψηλό επίπεδο που βρίσκεται το μπάσκετ στο νησί μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ληξουρίου ΝΕΟΛ για την θριαμβευτική πορεία που είχε στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας και την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική. Μια πολύ σπουδαία διάκριση καθώς τέτοιες επιτυχίες προάγουν τον αθλητισμό στο νησί μας κάνοντας περήφανο τόσο το φίλαθλο κοινό όσο και τους κάτοικους της Κεφαλονιάς και ταυτόχρονα αποτελούν μέσο προβολής του νησιού μας.

Πολλά συγχαρητήρια στα  μέλη της διοίκησης, στους προπονητές, καθώς και σε όλους  τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν την ομάδα .

Ευχόμαστε Καλή συνέχεια και πάντα Επιτυχίες!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις