ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Επίσκεψη του Σέρβου Πρέσβη. Συνεργασία με αρχές και σύσφιξη σχέσεων των δυο λαών

Τραγική εξαίρεση χαρακτηρίστηκε το περιστατικό της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά της Ζακύνθου, στην οποία εμπλέκονται και κατηγορούνται 8 Σέρβοι και ένας Έλληνας, κατά την επίσκεψη του Σέρβου Πρέσβη, Ντούσαν Σπασόγιεβιτς, στο νησί.

Ο πρέσβης και ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο και είχαν επαφές με τοπικές αρχές και φορείς στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα ασφάλειας και συνεργασίας.

Κατά την επίσκεψη του Πρέσβη στη Ζάκυνθο ανακοινώθηκαν μία σειρά από δράσεις, εκδηλώσεις και αποστολές που στόχο έχουν να αναπτύξουν την περαιτέρω συνεργασία των δύο λαών σε επίπεδο εμπορικό και πολιτιστικό.

ionian channel
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις