Υποδοχή Υπουργού του Γιβραλτάρ από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς

Με ιδιαίτερη τιμή, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σήμερα το μεσημέρι, τον Υπουργό της Κυβέρνησης του Γιβραλτάρ κ. Gilbert Licudi, τον οποίο συνόδευε ο Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Ο κ.Παρίσης προσέφερε την τιμητική πλακέτα του Δήμου στον κ. Licudi σε ένδειξη σεβασμού για την επίσκεψη του στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Υπουργός διαχειρίζεται τα Χαρτοφυλάκια Τουρισμού, Εμπορίου, Εργασίας, Αεροπορίας και Ναυτιλίας και βρέθηκε στην Ελλάδα για την συμμετοχή του στα «Ποσειδώνια 2018» , όπου συμμετείχε επισήμως το Γιβραλτάρ.

Φυσικά ακολούθησε ευρεία σύσκεψη προεδρεύοντος του κ. Παρίση και συζητήθηκαν τα ανάλογα θέματα και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Κεφαλλονιάς και του Γιβραλτάρ.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός της καταγωγής από το Ληξούρι (Οικογένεια Λυκούδη) του κ. Gilbert Licudi που ήταν και ο λόγος που επέλεξε να επισκεφθεί το νησί μας. Εξάλλου, ιδιαίτερη επικοινωνία είχε ο κ. Υπουργός και με τον Α/Δημαρχο κ. Διονύση Λυκούδη που ως μέλος της ίδιας οικογένειας ευχήθηκε στον τελευταίο το «καλοτάξιδο» για το νέο πλοίο «Αλεξάνδρα Λ.» , που σήμερα δρομολογήθηκε στις γραμμές του Ιονίου.

Τέλος, ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο κ. Δήμαρχος προς τιμήν του κ. Υπουργού, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο για την τιμή της υποδοχής όσο και της εγκάρδιας φιλοξενίας.

Γραφείο Επικοινωνίας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις