Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Γ.Ν Ληξουρίου ευχαριστούν τους δωρητές

Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Γ.Ν Ληξουρίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τους κάτωθι δωρητές οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την Νοσοκομειακή δομή του Ληξουρίου προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν την Υγειονομική Φροντίδα που δικαιούνται και τους αρμόζει με παθολόγους Ιατρούς.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κάτωθι:

1.Κοινοπραξία οχηματαγωγών πλοίων «Ταξιάρχης» και τους μετόχους της, για την πρωτοβουλία διάθεσης δυο διαμερισμάτων για την διαμονή των Ιατρών παθολόγων που αποσπάστηκαν ή θα διοριστούν τουλάχιστον για ένα έτος.

2.Την εταιρεία «Kefalonian Lines» και συγκεκριμένα τον Δ/ντη κ.Σπυράγγελο Λυκούδη για την κάλυψη της μεταφοράς των Ιατρών αρχικά για τον μήνα Ιούνιο αρχικά και την δέσμευση του για την συνέχιση της πρωτοβουλίας.

3.Την εταιρεία Ιχθυοτροφεία Α.Ε και ιδιαίτερα τον Δ/ντη κ.Βολτέρα Ευάγγελο για την διάθεση καθημερινού γεύματος σε κατάστημα εστίασης της πόλης στους μετακινημένους Ιατρούς.

Οι παραπάνω ενέργειες αποδεικνύουν την αγάπη των επιχειρηματιών από το Ληξούρι για τον τόπο τους, την εταιρική κοινωνική ευθύνη που τους διακρίνει εδώ και χρόνια και το αμέριστο ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο τους.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής

Δημήτριος Δημουλιός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις