Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκάλας “Πηνελόπη” συμμετείχε στην Γκιόστρα Ζακύνθου

Ο πολιτιστικός Σύλλογος “Η Γκιόστρα” Ζακύνθου, σε ετήσια βάση διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρουσιάζει το δρώμενο της Γκιόστρας, με σκοπό να φέρει κοντά στον πολίτη της Ζακύνθου, ένα Μεσαιωνικό δρώμενο, το οποίο είναι άρρηκτα δεμένο με την ιστορία του νησιού.

Σ’ αυτήν την Καταπληκτική και μοναδική εκδήλωση είχε την μεγάλη τιμή να παραβρεθεί ο Σύλλογος γυναικών σκάλας Πηνελόπη, παρουσιάζοντας χορούς από το νησί μας. Εμπειρία μοναδική ανεπανάληπτη για μας και τα παιδιά μας. Ζήσαμε ένα διήμερο μέσα σ’ ένα κλίμα Μεσαιωνικής Πόλης. Μαζί με ιππότες, ξιφομάχους, πρίγκιπες, βασιλείς, χορευτάδες, φιλαρμονικές, κανταδόρους και χορωδίες. Συμμετείχαν ¨Αντιπρωσοπείες από Ιταλία, Σαν Μαρίνο – Τσεχία και Ιόνια Νησιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Γκιόστρα, στον πρόεδρο και ιδιαίτερα στον Τάσο Τσουράκη για την Πρόσκληση και την καταπληκτική φιλοξενία που θα μείνει αξέχαστη σε μας και τα παιδιά μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις