Θα συγκροτηθούν ομάδες πυρασφάλειας στο Αργοστόλι

Περί συγκρότησης ομάδας πυρασφάλειας για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου κατόπιν του έγγραφου που έλαβε από την Διεύθυνση Πολίτικης Προστασίας (αρ.πρωτ. 13981 25-5-2018) του Δήμου μας, το οποίο αναφέρεται στη συγκρότηση ομάδας πυρασφάλειας για την Κοινότητα μας, καλεί όλους τους νέους οι οποίοι αγαπούν τον τόπο τους ,το περιβάλλον, τον πολιτισμό μας ,να δηλώσουν ότι δέχονται να συμμετάσχουν σε ομάδα πυρασφάλειας του Δήμου μας.

Ο χρόνος και ο τόπος κοινής συνάντησης, το έργο εκάστου από τους ενδιαφερομένους και η εκμάθηση θα γίνουν γνωστά από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Παρακαλούμε να συμβάλετε και εσείς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε και για δηλώσεις σας απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2671361037 και της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας 2671362612.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις