Συνελήφθησαν έντεκα (11) αλλοδαποί στα αεροδρόμια Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου

Συνελήφθησαν έντεκα (11) αλλοδαποί στα αεροδρόμια Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου έντεκα (11) συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας, Ιράν και Κίνας ηλικίας από 16 έως 36 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, εντόπισαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, την Τετάρτη (23-05-2018), το μεσημέρι πέντε (5) υπήκοοι Τουρκίας ηλικίας από 25 έως 36ετών, συνοδεύοντας τα τέσσερα (4) ανήλικα τέκνα τους, οι οποίοι επιχείρησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Αντίστοιχα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, την Πέμπτη (24-05-2018), το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο (2) υπήκοοι Ιράν, 16 και 17 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αγγλία.

Επίσης, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, την Πέμπτη (24-05-2018), το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, τέσσερις (4) υπήκοοι Κίνας, ηλικίας από 22 έως 36 ετών οι οποίοι επιχείρησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ελβετία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην -κατά τόπο- αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις