Διευκρινήσεις σε σχέση με την χορευτική παράσταση μπαλέτου, μοντέρνου και σύγχρονου χορού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινήσει σε σχέση με την χορευτική παράσταση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ότι η πρωτοβουλία και η οργάνωση της εκδήλωσης ανήκουν στην κα. Μαρία Χρυσικού που επιμελήθηκε τη διαδασκαλία – χορογραφίες.

Η εκδήλωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, την συγχαίρουμε γι’ αυτό και την ευχαριστούμε θερμά για τα ευαίσθητα και ευγενικά της συναισθήματα να στηρίξει οικονομικά την ένωση.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ωφελούμενων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία “ΥΠΕΡΙΩΝ”.

Επίσης, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά – μέλη της χορευτικής ομάδας της κα. Μαρίας Χρυσικού για τις καταπληκτικές επιδόσεις στο χορό αλλά και για την ευαισθησία τους, που ευτυχώς ξεκίνησε από τη μικρή τους ηλικία σε σχέση με τους συνανθρώπους μας άτομα με αναπηρία.

Πολλές ευχαριστίες και στον χορηγό της εκδήλωσης Farm out που άλλωστε έχει συμπαρασταθεί στην ένωση μας από το ξεκίνημα της.

Για το Δ.Σ.,

Η πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις