Γεράσιμος Παγουλάτος ή “Φουντωτός”: “Έχασε η Ν.Δ. βελόνι”!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με ποια λογική ορισμένοι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους ως πολιτικό παράγοντα καθώς όποτε έθεσαν τον εαυτό του στην κρίση του λού της Κεφαλλονιάς έπαθαν πολιτικό “στραπάτσο”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γεράσιμος Παγουλάτος κατά το κοινο λεγόμενο ως “Φουντωτός” λόγω της ιδιόρρυθμης κόμης, ο οποίος όποτε έβαλε υποψηφιότητα συνάντησε την αποδοκιμασία του εκλογικού σώματος.

Για παράδειγμα στις δημοτικές εκλογές 2014 ο κ. Παγουλάτος είχε κατέλθει με τον συνδυασμό της “ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ” του Αλέκου Καλαφάτη λαμβάνοντας μόλις γύρω στους 80 ψήφους ή κάτι τέτοιο ενώ και όταν κατείλθε και ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πάλι “έφαγε τα μούτρα του” καθώς ο Αντώνης Κατσιγιάννης τον “σάρωσε”.

Επομένως είναι πολιτικά αστείο να εμφανίζεται ως πλήγμα στην τοπική Νέα Δημοκρατία η αποχώρησή του από αυτήν καθώς ο κ. Παγουλάτος πέραν από τις συναναστροφές του με το παραδοσιακό σύστημα ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά δεν ελέγχει τίποτα άλλο πέρα “της ψήφου του” όπως φανερώνει η εκλογική του πορεία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις